Victoria's Secret Bombshell Forever Body Mist

Min pojkvän har de senaste två åren lyckats överraska mig ganska rejält på alla hjärtans dag (det vet ni som redan följer mig på Instagram). Att presenterna varit från Victoria's Secret kan väl dessutom räknas som både en present till mig och till honom... *höhö* 

I år fick jag, förutom underkläder och ett jättevackert halsband, dessutom en VS body mist att addera till min samling. Äger sedan tidigare "Noir Tease" och "Hello Darling!" och nu även "Bombshell Forever."
Denna doft påminner lite om "Noir Tease," men är inte riktigt lika stark i doften - vilket jag gillar. 

"Varför ska man använda body mists?" kanske någon undrar. Dels är de mycket lättare i doften än Edp och Edt och känns inte lika tunga på huden - vilket är bra om man som jag har migränskalle och är ganska känslig mot starka dofter - och dels är de ypperliga att använda under vår och sommar om man är mycket i solen, eftersom de inte innehåller lika mycket alkohol och heller inte riskerar att missfärga hud och kläder i solen och värmen.
Jag gillar också att använda body mists efter träning/direkt efter duschen eftersom det är svårt att överdosera en body mist men man ändå får en fräsch känsla och doft på huden. 

 

Publicerad 15.02.2015 kl. 18:16

BFF favorit: Victoria's Secret "Hello Darling" body mist

Jag köpte ju Hello Darling body mist från Vicotria's Secret häromveckan och den blev en hit hos pojkvännen, som kom hem från en jobbresa i förrgår. Han tycker jättemycket om den - och jag själv har blivit smått beroende av doften nu efter att ha använt den i över en vecka...
Eftersom det är en body mist så håller den ju inte jättelänge på kroppen men samtidigt är det skönt att ha en väldigt subtil doft vissa dagar också. Jag misstänker att jag kommer att behöva köpa hem fler flaskor av den här!

Den doftar lite sött, lite blommigt, lite päron/fruktigt men den är absolut inte sliskig. Jag har migrän-skalle så jag tål absolut inget med mysk i eller tunga dofter, så om du är ute efter en lätt och fräsch men ändå feminin och blommig doft så kan jag varmt rekommendera den här. Kanske något att önska sig inför alla hjärtans dag?

Jag köpte min i Tuuri och betalade 15 euro för den.

Publicerad 11.02.2015 kl. 19:19

Cavalli for men - Just Gold

Minns ni hur jag för nån vecka sedan sa att jag absolut inte får köpa fler parfymer..? Jo, men nu finns det ju något som min mamma brukar kalla "En kvinnas rätt att ändra sig."
Jag har nämligen ett absolut MÅSTE på min parfym-inköpslista.

Redan i sensomras fick vi sniffa på Roberto Cavallis nya dofter (de har nyligen lanserats) och jag fastnade direkt för herrdoften "Just Gold."
Den innehåller två av mina favoritnoter som gör att jag verkligen faller för en parfym: Den doftar kardemumma och sexig man.
En slående kombination!

Den här måste ni bara gå och dofta på (tyvärr har den blivit försenad hos oss på KICKS så vi har ännu inte fått in den i butik men är på väg!) oavsett om ni köper den till er själva eller till era män.
Jag kommer helt klart att köpa den till mig själv och har min pojkvän tur får han låna den..!!
 

Och till er som tycker det är märkligt för en kvinna att dofta herrparfym - gå och testa den här först och kom sedan och säg att jag hade fel.
I dare you! ;)

 

 

 

Translation:
I am absolutely in love with the new Cavalli "Just Gold" scent for men.
I need it in my life. And yes, I am planning to wear it myself, since it smells like my two favourite things in life:
Cardemum and sexy men.

Publicerad 28.11.2014 kl. 15:10

Too many perfumes...

Ibland (inte alltför sällan) tänker jag för mig själv: "Jag vill verkligen ha en ny parfym."
Sen öppnar jag badrummsskåpet och får en tankeställare (då har jag ytterligare några stycken hos min pojkvän). I nuläget jag var 25-30 stycken, plus ett antal "reseparfymer" i mindre storlekar.

Jag minns inte när jag sist använde slut på en parfym. Det är snudd på omöjligt då man har fler än 10 i rullningen samtidigt. Problemet kommer väl att uppstå då alla tar slut på samma gång..!

Jag är väldigt mycket "periodare" och har vissa parfymer som jag uteslutande använder vår&sommar och vissa som jag bara använder under vinterhalvåret. Sen har jag dessutom vissa parfymer som jag bara använder under riktigt speciella tillfällen, eftersom jag tycker om dem så mycket (förstå logiken i det, ni!!)
I somras rensade jag faktiskt ur mitt parfymskåp och slängde runt 10 parfymer som blivit dåliga, så jag är ändå rätt bra på att sovra bland mina favoriter men ändå - jag hinner ju inte använda alla och jag får verkligen inte köpa fler.

Jag skyller ju lite mitt samlingsberoende på mitt jobb - men min pojkvän är också lite utav en medbrottsling eftersom han gärna köper parfymer till mig. Hittills har han dock lyckats köpa riktigt bra dofter, som jag tyckt jättemycket om - av de 4 olika parfymer han köpt är det bara en som jag inte kan använda (pga att den ger mig migrän)

Hur är det med er? Har ni endast en parfymfavorit som ni använder non-stop eller varvar ni mellan ett par stycken?
Och vilken är isåfall er favorit?

 

Publicerad 14.11.2014 kl. 09:07

Lady Gaga Fame Edp

Min pojkvän köper gärna parfymer till mig - och inte mig emot!
Inte för att jag nödvändigtvis behöver fler parfymer men det är alltid en uppskattad gåva och han brukar oftast pricka rätt och hitta dofter som jag verkligen gillar.

Senast i min samling är alltså Lady Gaga's parfym "Fame" som kom ut på marknaden för nåt år sen.
Den var väldigt "hajpad" i början - inte minst pga den svarta vätskan (som inte blir svart på huden) men också för att den påstås innehålla Lady Gaga's blod.
Själv tror jag det bara är ett PR-trick (för ingenstans i innehållsförteckningen står det "blod" som ingrediens...) men oavsett så har jag alltid gillat parfymen - inte minst för den underbara flaskan. Det kan vara en av de snyggaste parfymflaskorna på marknaden.

Såhär beskrivs parfymen:
"Never one to accept the status quo, Lady Gaga's first signature fragrance challenges every existing industry standard. Where there was light, she brings darkness. Where there was transparency, she brings mystery. Where there was fruit, she demanded poison. The result is Lady Gaga Fame, an opulent, crushed-floral fragrance that's black in color like the soul of fame but transparent once airborne.
Fame envelops a dark accord inspired by Belladonna, the deadly nightshade possessed by haunted beauties since the 18th century. Burning incense veils the aura of forbidden fruit and creates a sweet, fatal seduction. From this heart of darkness, the fragrance evolves to a sensual accord of opulence, a fusion of dripping honey, saffron and apricot nectar. The rich, light floral notes of crushed tiger orchidea and jasmine sambac embody timeless beauty."

Det är alltså tal om en ganska blommig doft men en del sötare undertoner - för mig personligen är det definitivt en kvällsdoft, den är ganska kraftig utan att vara för kryddig.
Kommer säkerligen att bli en stor favorit i min samling!

 

Translation:
My boyfriend bought me Lady Gaga's perfume "Fame" and I really like it.
It's  floral, sweet and quite a strong scent. I also adore the bottle, it might be one of the coolest perfume bottles on the market...
I think it's going to be a new favourite scent!

This is how the scent is described:
"Never one to accept the status quo, Lady Gaga's first signature fragrance challenges every existing industry standard. Where there was light, she brings darkness. Where there was transparency, she brings mystery. Where there was fruit, she demanded poison. The result is Lady Gaga Fame, an opulent, crushed-floral fragrance that's black in color like the soul of fame but transparent once airborne.
Fame envelops a dark accord inspired by Belladonna, the deadly nightshade possessed by haunted beauties since the 18th century. Burning incense veils the aura of forbidden fruit and creates a sweet, fatal seduction. From this heart of darkness, the fragrance evolves to a sensual accord of opulence, a fusion of dripping honey, saffron and apricot nectar. The rich, light floral notes of crushed tiger orchidea and jasmine sambac embody timeless beauty."

Publicerad 13.01.2014 kl. 13:09

Justin Bieber - The Key

Jag blev förvånansvärt förälskad i Justin Biebers nyaste parfym - The Key.
Tonårstjejerna blev som galna då doften släpptes i höstas och jag fick själv hem ett exemplar och var väl lite tveksam till en början - men vet ni, den är inte alls dum.
Svaga vaniljtoner, perfekt vardagsdoft. Enda nackdelen som jag ser det är att den inte håller så värst länge på huden, men så är det ju ofta med de här "yngre" dofterna.


 

 

Translation:
I have unexpectedly fallen in love with Justin Biebers recent scent - The Key.
Young girls everywhere went completely mad when the perfume was released this fall but I was a bit sceptic at first.
But you know what, it is actually not bad at all.
It has a slight vanilla undertone and is a perfect everyday-scent. The only downside is that it doesn't last very long on your skin but that is usually the case with these "younger" scents.

Publicerad 02.12.2013 kl. 12:43

Suddenly Madame Glamor VS Chanel Coco Mademoiselle


Jag har både läst och hört om en parfym som säljs av Lidl som påstås vara en "dupe" (dvs en exakt kopia) utav Chanel's Coco Mademoiselle.
Idag tog jag äntligen saken i egna händer och köpte den omtalade parfymen: "Suddenly - Madame Glamour."

Jag har ännu inte hunnit testa den mer ingående ännu, men en sak är säker:
Den doftar EXAKT som Coco Mademoiselle..!

Vad jag kan läsa av andras recensioner och åsikter på nätet så är den främsta skillnaden mellan de två dofterna varaktigheten på huden, dvs hur länge doften sitter kvar.
Men med tanke på att "Suddenly" kostar 4,99 euro (till skillnad från Coco Mademoiselle som kostar mer än det tiodubbla!) så kanske det kan vara värt det.

Jag tycker iallafall den doftar helt ljuvligt och den kommer nog att bli en ny favorit.
Translation:
I have both read and heard of a perfume sold by Lidl that's supposedly a "dupe" (ie, an exact copy) of Chanel's Coco Mademoiselle scent.
Today I finally took matters into my own hands and bought the famous perfume: "Suddenly - Madame Glamour."

I have not yet had time to test it more in depth, but one thing is certain:
It smells EXACTLY like Coco Mademoiselle ..!

From what I've read in others people's reviews and opinions online, the main difference between the two scents is how long it lingers on the skin.
But given that "Suddenly" costs 4.99 euros (compared to Coco Mademoiselle that costs up to than ten times more!) it might be worth trying it out.

I think "Suddenly" smells absolutely lovely and it will probably become a new favorite scent of mine.
Publicerad 09.12.2012 kl. 15:11

Givenchy Very Irrestistable L'Intense perfume

Min sambo kom hem från Asien i helgen och hade med sig en liten present till mig.
Jag har pratat om att jag vill ha en ny parfym ett tag, så jag blev jätteglad då jag såg att det var en parfym från Givenchy i paketet.Very Irrestistable L'Intense är min första Givenchy-parfym och den doftar verkligen ljuvligt.
För mig är den helt klart en kvällsparfym, för den är betydligt kraftigare än de parfymet jag redan har och den doftar väldigt "blommigt."

Såhär beskrivs doften på eleven.se:
"Very Irresistible Givenchy L'Intense är en intensivare och farligare doft som bara skriker Rock & Roll! En sensuell blommig doft för den moderna, sexiga kvinnan. Karismatisk ömhet och styrka ger den sin karaktär och kvinnan självförtroende, med inslag av lila plommon, turkisk ros, patchouli och vit mysk. En väldoftande blombukett som är skänkt med bitterhet och styrka. "


Translation:
My boyfriend returned from a businesstrip to Asia this weekend and bought me a little present: Very Irrestistable L'Intense perfume by Givenchy.

This is how the scent is described:
"- A sensual floral scent for the contemporary woman
- Rock and Roll with a feminine twist
- A new offering in the Very Irresistible Givenchy collection

Givenchy introduces a fragrance for the woman who is strong and confident yet ultimately feminine. Turkish rose with dazzling top notes of plum and addictive base notes of musk and patchouli insure you will be unforgettable."

It is a much stronger and darker scent than I am used to, but I love it!
It's definitely an evening scent for me, very mysterious but still very floral.
Publicerad 19.06.2012 kl. 09:55

Lady Gaga

Lady Gaga la nyligen upp denna bild på sin Twitter - och visar därmed upp hur hennes första parfym "Fame" kommer att se ut.


Som ni ser är vätskan svart - men oroa er inte, den kommer inte att se svart ut på huden.
Svart parfym må vara ovanligt men det är inte helt nytt - Nassimato's parfym "Black Afgano" var faktiskt den första svartfärgade parfymen på marknaden med detta...

Lady Gaga själv har beskrivit parfymens doft likt en "dyr prostituerad" och ville att den skulle dofta som "en blandning av blod och säd."
(Okej...!)
Tydligen ska också ett sample av Lady Gagas eget blod finnas med i parfymen på nåt sätt, men om det är påhittat för att skapa kontrovers eller om det faktiskt stämmer återstår ju att se...

Jag lockas ofta av såna här "freak:iga" dofter och är ett stort Gaga-fan så jag tycker det ska bli riktigt spännande att se vad hon har skapat.
Flaskan ser grym ut och den lockar iallafall mig till att köpa den - förutsatt att den faktiskt doftar gott och inte bara doftar...blod och säd.
*urk*

Translation:
Lady Gaga recently put up this picture on her Twitter - and thus shows us what her first perfume "Fame" will look like.
As you can see the liquid is black - but don't worry, it will not appear black on the skin.
Black perfume may be unusual but it is not entirely new - Nassimato's perfume "Black Afgano" was actually the first black-colored perfume on the market...

Lady Gaga herself described the perfume scent as an "expensive hooker" and wanted it to smell like "a mixture of blood and seamen."
(Riiight ..!)
Apparently is also somehow contains a sample of Lady Gaga's own blood, but if it is a way to create controversy or whether it is actually true remains of course to be seen...

I am often attracted by these kinds of "freaky" scents and I am a big Gaga fan, so I think it will be really exciting to see what she has created.
The bottle looks awesome and I am really tempted by it - assuming it actually smells good, not just like... blood and seamen.
*Uuh*
Publicerad 14.06.2012 kl. 21:14

CK Encounter

Calvin Klein släpper nu en ny herrdoft - "Encounter" - och svenska skådespelaren Alexander Skarsgård är ansiktet för den nya doften.Doften beskrivs såhär:
"A modern take on classic film noir, the dark and mysterious creative is left open ended to infinite possibilities."The fragrance creates a contrast of freshness and warmth with crisp spice, warm cognac and sensual woods."

Jag älskar att köpa nya parfymer till min sambo och brukar faktiskt ofta hitta såna dofter som han verkligen gillar - så jag ska absolut sniffa lite extra på den här då den kommer ut i butik.


Translation:
Calvin Klein is releasing a new fragrance for men - "Encounter" - and Swedish actor Alexander Skarsgard is the face of the new fragrance.
The scent is described like this:
"A modern take on classic film noir, the dark and mysterious creative is left open ended to infinite Possibilities." The fragrance creates a contrast of freshness and warmth with crisp spice, warm cognac and sensual woods. "

I love buying new perfumes for my boyfriend and I'm actually pretty good at finding the kind of scents that he really likes - so I'll definitely be sniffing this when it comes out in stores to see if it might be something he's like.
Publicerad 09.06.2012 kl. 18:33

Biotherm Eau Océane

Biotherm har i dagsläget 4 olika Body Sprays i sortimentet:
Eau Vitaminée, Eau Pure, Eau D'energie och Eau De Paradis.

Nu lanseras en femte doft - Eau Ocèane.
Namnet avslöjar att detta är en väldigt "vattnig" och havsinspirerad doft, fräsch och frisk.Jag älskar Eau Pure-doften och använder den flitigt varje sommar (det är en typisk sommarfräsch doft) men jag är intresserad av att sniffa lite på denna nyhet och se hur den doftar.

Eau Océane borde dyka upp i Biotherm-diskar när som helst och 100ml kostar runt 50 euro.
Publicerad 29.05.2012 kl. 21:17

Ralph Lauren Big Pony collection for women
Parfym kollektionen "Big Pony" collection från Ralph Lauren lanserades för ungefär 2 år sen och nu i vår kommer också Big Pony collection for women.
Färgskalan är ju verkligen perfekt för våren och sommaren 2012 - eftersom pasteller är otroligt hett just nu...


Doft nr1 i samlingen har en blommig och citruston i basen, vilket ger den en sportig känsla. Cederträ och mysk kompletteras med blå lotus och jasmin, och färsk grapefrukttoner avslutar denna blommiga doft.

Doft nr 2 är lite mer sofistikerad och bär en orientalisk atmosfär. Sandelträ, vanilj extrakt, marshmallows och toner mysk som bas och liljekonvalj, magnolia och kaprifol i centrum, ger doften en komplex känsla tack vare toppnoter av grapefrukt, mandarin, guava och näckros.

Doft nummer 3 är byggd på en bas av vit amber och sandelträ , följt av mimosa och smörblomma medan päron och kumquat avslutar av denna doft. Blommiga noter tenderar att definiera doften bäst.

Den fjärde och sista doft som ingår i samlingen har både orientaliska och blommiga influenser och det definieras av sandelträ och lila bärnsten följt av ett hjärta av magnolia blomma - blodapelsin, casseyrein och vattenmelon httas blandf toppnoterna.


Parfymerna säljs separat och kommer att kosta runt 50 euro för 50ml.

Translation:
Big Pony perfume collection from Ralph Lauren was launched about 2 years ago and this spring Ralph Lauren will release a Big Pony collection for women as well.
The color scheme really is perfect for spring and summer of 2012 - because pastels are incredibly in right now...


The first fragrance of the collection has a floral and citrus base to give it a sporty vibe. The cedarwood and musk base is complemented by a heart of blue lotus and dewy jasmine while fresh grepefruit tones finish the fresh bouquet.

The second scent aims to be a little more sophisticated carrying an oriental vibe. Featuring drydown of sandalwood, vanilla extract, marshmallow and musk tones as base and  lily of the valley, magnolia and honeysuckle at the core, the fragrance gets a complex vibe thanks to the top notes of grapefruit, mandarin, guava and water lily.

The third scent is built on a white amber and sandalwood base, followed by a a heart of mimosa and buttercup while the gracious pear and kumquat finishes off this lovely bouquet of scents. Floral notes tend to define the fragrance best.

The forth and final scent included in the collection has both oriental and floral influences and it's defined by a sylkolide, sandalwood and purple amber base followed by a heart of magnolia flower and cristallon which is beautifully highlighted by the blood orange, casseyrein and watermelon top notes.

The perfumes will be sold seperately and retail at about 50 euros for 50ml.
Publicerad 16.03.2012 kl. 16:12

Escada Summer scent 2012


Varje sommar släpper Escada en ny sommardoft, ofta är det en väldigt fruktig och söt-sliskig doft och den säljer ofta slut överallt.
Iår firar Escada 20 år av sommardofter och släpper därför hela 3 olika parfymer för vår och sommar - dofterna heter Sexy Graffiti, Rockin' Rio och Island Kiss.Escadas sommardofter brukar aldrig falla mig i smaken (dock var förra årets doft inte så dum!) men eftersom det finns 3 olika att välja på iår kanske jag hittar nån som jag gillar.
Parfymerna börjar dyka upp i butikerna här i norden just nu!
Translation:
Every summer, Escada releases a new summer fragrance, it's very often a sweet and fruity scent and they often sell out very quickly.
This year Escada is celebrating 20 years of summer fragrances and therefor releasing 3 different fragrances for spring and summer: Sexy Graffiti, Rockin' Rio and Island Kiss.

I am not really a fan of the Escada summer fragrances (although the one that came out last summer was pretty nice) because they are far too sweet for me but since I get three to chose from this summer, I might actually like on of them...

The perfumes can usually be found in stores around March/April.
Publicerad 27.01.2012 kl. 17:06

DKNY Sweet Delicious Scents March 2012I vår släpper DKNY en LE-serie av sina klassiska Delicious-parfymer (ni vet, den som ser ut som ett äpple?)

Den här gången är dofterna baserad på efterrätter och det kommer 3 olika "smaker:"
DKNY Delicious Tart Key LimeDKNY Delicious Creamy Meringueoch sist men inte minst:
DKNY Sweet Delicious Pink Macaroon.


Den 4:e mars lanseras dofterna och kommer att kosta 35-40 euro styck.
Jag gillar verkligen originalet, det röda äpplet, och jag misstänker att de här dofterna kommer att vara för söta för min smak men man ska aldrig säga aldrig och jag kommer absolut att hålla utkik efter dem i butik!
Publicerad 20.01.2012 kl. 19:31

Dagens Julklappstips!

Oavsett om det gäller födelsedagspresent, julklapp, namnsdagsgåva eller annars bara att få önska sig saker så vill min sambo alltid ha en ny deodorant.
Vi konstaterade att sen han träffade mig (vilket börjar närma sig 3 år nu) så har han inte köpt en enda deodorant själv - och nu pratar vi märkes-deodoranter, nån enstaka Rexona har han väl handlat nån gång...
Jag tror att det är en sån där typisk produkt som alla män uppskattar men som de tycker är förbannat tråkigt att köpa själva.

Därför är detta dagens julklappstips till mannen/männen i ditt liv.
Det finns oändliga dofter att välja mellan, sist köpe jag CK Free till min sambo i födelsedagspresent och den doftar underbart fräscht.

Translation:
Whether it's a birthday coming up, Christmas or other reasons to wish for things, my partner always wants a new deodorant.
We realized that since he met me (which is approaching three years now), he hasn't bought a single deodorant himself - and now we're talking brand deodorants, he might have bought a Rexona or two...
I think it's one of those typical products that all men appreciate, but that they don't buy for themselves.

Therefore,  today's Christmas tip is for the man/men in your life.
There are endless scents to choose from, I last purchased CK Free for my boyfriend for his birthday and it smells wonderfully fresh.
Publicerad 08.12.2011 kl. 16:49

Följ mig och BFF på Instagram!

 

33-årig frilansande makeup-artist, har jobbat inom skönhetsbranschen sedan 2007. Jobbar på KICKS i Vasa, men är för tillfället tjänstledig och studerar till engelskalärare i Åbo. Brinner för skönhet och hälsovård.

På Best Face Forward skriver och tipsar jag om allt ytligt man kan tänka sig: smink, hudvård, hårvård och allt däremellan. Jag älskar budget-fynd såväl som sköna lyxprodukter och försöker att ge er en bra balans mellan både-och. Jag har även ett enormt intresse för friskvård och träning och delar med mig av mina åsikter och erfarenheter kring detta. Interaktion mellan mig och mina läsare är superviktigt för mig så har du frågor, funderingar eller åsikter så tveka inte att göra din röst hörd! Hoppas ni ska trivas här och kom ihåg att det bästa skönhetstipset är att bara våga vara sig själv - med eller utan smink!

Om du vill ha konsultation (ensam eller i grupp) eller behöver sminkning inför fest/bröllop, eller bara annars behöver få tag på mig så kan du kontakta mig via PM på Facebook!
(All typ av reklam utan min tillåtelse är förbjuden! BFF är en 100% reklamfri blogg, dvs annonsering och produktplacering mot ersättning förekommer inte. 
Kontakta mig personligen om ni har frågor kring samarbeten: jenna.wilhelmsson@hotmail.com)

Det är strängt förbjudet att använda mina bilder utan tillåtelse! All bildstöld kommer att anmälas/faktureras!


Follow on Bloglovin

 

A 33-year old, freelancing make up artist who has worked in the beauty industry since 2007. Currently working at Kicks (beauty store)in Vaasa, Finland, studying to become a teacher and is passionate about everything beauty and health related.

In this blog I write about beauty and makeup, I give you thoughts and reviews as well as tutorials. I love budget-bargains as well as lovely luxurious products and try to give you a good balance between the two. I also love excercising and taking care of my body, so health and fitness is a hot topic on this blog.

I really enjoy hearing from my readers and if you'd like to comment on a blogpost you need to sign it by writing out a number in swedish letters. Here are the numbers: 1 = Ett 2 = Två 3 = Tre 4 = Fyra 5 = Fem 6 = Sex 7 = Sju 8 = Åtta 9 = Nio 10 = Tio

I really hope you will enjoy this blog and remember that the best beauty-trick in the world is to smile!
If you want to hire me for a consultation (single och group) or as a makeupartist for a wedding or party then contact me: jenna.wilhelmsson@hotmail.com
(All advertising not accepted by me is prohibited! BFF is a 100% advertisement-free blog and I can not guarantee that all the PR-material I recieve will make it onto the blog.
If you or your company want to collaborate with me, please contact me personally at:
jenna.wilhelmsson@hotmail.com)


It is strictly forbidden to use my pictures without permission! All image theft will be notified / charged!