Hej, minns ni mig.?

Publicerad 08.02.2017 kl. 20:14

Hittills har det här året varit ganska tufft för mig. Redan första veckan tillbaka i Åbo var tempot 250km/h, med oförberedda tenter, 3 romaner som ska läsas inom 5 veckor och massvis med läxor och uppgifter att göra med kort varsel.
Don't get me wrong, jag ÄLSKAR att studera engelska och engelsk litteratur, men jag rekommenderar inte att man läser två år på ett år om man absolut inte känner att man måste. Det är extremt tungt.
Lägg dessutom till ett dödsfall i familjen, lite allmän vintertrötthet och saknad efter pojkvän som aldrig är hemma och resultatet ser ni ovan: en något mörbultad och håglös person som en gång i tiden hade tid att blogga.

Vad jag försöker säga är att det inte finns tid för bloggandet just nu och jag vet inte om/när den tiden kommer. Kanske på vårkanten. Kanske. Eller till sommaren, när jag tagit min magistersexamen. Kanske.
För jag VILL blogga - men jag hinner inte. De få timmar av "egentid" jag har under ett dygn spenderar jag på gymmet eller promenerandes runt i Åbo i ett försök att rensa huvudet och varva ner.

Så därför hör ni inte så mkt ifrån mig här på BFF just nu.
Det är betydligt enklare och snabbare för mig att posta en bild på Instagram än att skriva ett blogginlägg som kräver att jag redigerar och laddar upp massa bilder och skriver produktinfo. Så ni vet var ni hittar mig om ni vill veta exakt vad jag håller på med varje dag.

Så det blir sporadiska inlägg framöver. You're just going to have to deal with that.
Jag är just nu upptagen med att lära mig om Newton's Mountains och läsa Sylvia Plath, analysera kolonialismens inverkan på post-modernistisk litteratur och skriva uppsatser om engelska språkets latinska låneord.
Mascara-recensioner och dagens makeup får vänta.

BestFaceForward BestFaceForward
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver?

Följ mig och BFF på Instagram!

 

33-årig frilansande makeup-artist, har jobbat inom skönhetsbranschen sedan 2007. Jobbar på KICKS i Vasa, men är för tillfället tjänstledig och studerar till engelskalärare i Åbo. Brinner för skönhet och hälsovård.

På Best Face Forward skriver och tipsar jag om allt ytligt man kan tänka sig: smink, hudvård, hårvård och allt däremellan. Jag älskar budget-fynd såväl som sköna lyxprodukter och försöker att ge er en bra balans mellan både-och. Jag har även ett enormt intresse för friskvård och träning och delar med mig av mina åsikter och erfarenheter kring detta. Interaktion mellan mig och mina läsare är superviktigt för mig så har du frågor, funderingar eller åsikter så tveka inte att göra din röst hörd! Hoppas ni ska trivas här och kom ihåg att det bästa skönhetstipset är att bara våga vara sig själv - med eller utan smink!

Om du vill ha konsultation (ensam eller i grupp) eller behöver sminkning inför fest/bröllop, eller bara annars behöver få tag på mig så kan du kontakta mig via PM på Facebook!
(All typ av reklam utan min tillåtelse är förbjuden! BFF är en 100% reklamfri blogg, dvs annonsering och produktplacering mot ersättning förekommer inte. 
Kontakta mig personligen om ni har frågor kring samarbeten: jenna.wilhelmsson@hotmail.com)

Det är strängt förbjudet att använda mina bilder utan tillåtelse! All bildstöld kommer att anmälas/faktureras!


Follow on Bloglovin

 

A 33-year old, freelancing make up artist who has worked in the beauty industry since 2007. Currently working at Kicks (beauty store)in Vaasa, Finland, studying to become a teacher and is passionate about everything beauty and health related.

In this blog I write about beauty and makeup, I give you thoughts and reviews as well as tutorials. I love budget-bargains as well as lovely luxurious products and try to give you a good balance between the two. I also love excercising and taking care of my body, so health and fitness is a hot topic on this blog.

I really enjoy hearing from my readers and if you'd like to comment on a blogpost you need to sign it by writing out a number in swedish letters. Here are the numbers: 1 = Ett 2 = Två 3 = Tre 4 = Fyra 5 = Fem 6 = Sex 7 = Sju 8 = Åtta 9 = Nio 10 = Tio

I really hope you will enjoy this blog and remember that the best beauty-trick in the world is to smile!
If you want to hire me for a consultation (single och group) or as a makeupartist for a wedding or party then contact me: jenna.wilhelmsson@hotmail.com
(All advertising not accepted by me is prohibited! BFF is a 100% advertisement-free blog and I can not guarantee that all the PR-material I recieve will make it onto the blog.
If you or your company want to collaborate with me, please contact me personally at:
jenna.wilhelmsson@hotmail.com)


It is strictly forbidden to use my pictures without permission! All image theft will be notified / charged!