Dagens Makeup: "Please send nudes."

Publicerad 18.03.2017 kl. 22:20

Kikar in och säger "hej!" och passar på att slänga in två snabba bilder på en makeup jag gjorde förra helgen, då jag var i Stockholm. Tyvärr tog jag inga närbilder på ögonmakeup:en...

Använde "Nudie Matte" paletten från Viva La Diva till min ögonmakeup. Den paletten är nog min favorit att ta med på resor för jag kan göra allt från neutrala dagsmakeup:er till riktigt mörka smokey eyes.

BestFaceForward BestFaceForward
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver?
Hej Jag hamnade på din blogg när jag sökte om hur man döljer stora porer, helvetesgroparna i huden som jag kallar det. Såg att du rekommendera en primer från gosh såg dock att inlägget var några år gammalt. Rekommenderar du fortfarande den? Och nästa problem då, foundation! Hur svårt ska det vara att hitta en bra foundation?! Det jag stör mig på är att foundation lägger sig i porerna och linjerna/räkorna man har. Ser att du använder foundation från dior, den har jag funderat på innan. Hoppas du har några tips så jag slipper få mina porer lite mer dolda än framhävda som de är nu! Superbra blogg, jag kommer fortsätta att följa dig :-)
Sara20.03.17 kl. 14:49
Hej! Kul att du hittat hit! =) Jag använder inte längre primern från Gosh och har faktiskt lämnat bort primer nästan helt och hållet, eftersom jag övergått helt till att använda pore minimizing serum istället, eftersom jag känner att de funkar bättre i längden. Använder numera Estée Lauder's Idealist Pore Minimizing Serum, som tyvärr är ganska dyr, men den är underbar att ha under smink! Har också testat SmashBox Pore Minimizing Primer (lila tub) och tyckte den var riktigt bra. Vad gäller foundation så kan jag VARMT rekommendera Dior Forever foundation, om du vill ha matt, täckande foundation, jag gillar också Estée Lauder Double Wear och Lancome's Teint Idol Ulta foundation. De ger alla jättefin, semi-matt yta och döljer stora porer väldigt bra. Dessutom skulle jag absolut råda dig att testa Urban Decay's De-Slick setting spray, som håller sminket på plats och dessutom håller glansen borta - jag upplever ofta att det är då min hud blir glansig som porerna blir extra synliga... Hoppas du fick lite tips på vägen - om du har en KICKS affär i närheten där du bor så gå dit och be om att få lite prover på produkter du vill testa, så kan du se om de funkar lika bra för dig som de gör för mig! =)
20.03.17 17:57

Följ mig och BFF på Instagram!

 

33-årig frilansande makeup-artist, har jobbat inom skönhetsbranschen sedan 2007. Jobbar på KICKS i Vasa, men är för tillfället tjänstledig och studerar till engelskalärare i Åbo. Brinner för skönhet och hälsovård.

På Best Face Forward skriver och tipsar jag om allt ytligt man kan tänka sig: smink, hudvård, hårvård och allt däremellan. Jag älskar budget-fynd såväl som sköna lyxprodukter och försöker att ge er en bra balans mellan både-och. Jag har även ett enormt intresse för friskvård och träning och delar med mig av mina åsikter och erfarenheter kring detta. Interaktion mellan mig och mina läsare är superviktigt för mig så har du frågor, funderingar eller åsikter så tveka inte att göra din röst hörd! Hoppas ni ska trivas här och kom ihåg att det bästa skönhetstipset är att bara våga vara sig själv - med eller utan smink!

Om du vill ha konsultation (ensam eller i grupp) eller behöver sminkning inför fest/bröllop, eller bara annars behöver få tag på mig så kan du kontakta mig via PM på Facebook!
(All typ av reklam utan min tillåtelse är förbjuden! BFF är en 100% reklamfri blogg, dvs annonsering och produktplacering mot ersättning förekommer inte. 
Kontakta mig personligen om ni har frågor kring samarbeten: jenna.wilhelmsson@hotmail.com)

Det är strängt förbjudet att använda mina bilder utan tillåtelse! All bildstöld kommer att anmälas/faktureras!


Follow on Bloglovin

 

A 33-year old, freelancing make up artist who has worked in the beauty industry since 2007. Currently working at Kicks (beauty store)in Vaasa, Finland, studying to become a teacher and is passionate about everything beauty and health related.

In this blog I write about beauty and makeup, I give you thoughts and reviews as well as tutorials. I love budget-bargains as well as lovely luxurious products and try to give you a good balance between the two. I also love excercising and taking care of my body, so health and fitness is a hot topic on this blog.

I really enjoy hearing from my readers and if you'd like to comment on a blogpost you need to sign it by writing out a number in swedish letters. Here are the numbers: 1 = Ett 2 = Två 3 = Tre 4 = Fyra 5 = Fem 6 = Sex 7 = Sju 8 = Åtta 9 = Nio 10 = Tio

I really hope you will enjoy this blog and remember that the best beauty-trick in the world is to smile!
If you want to hire me for a consultation (single och group) or as a makeupartist for a wedding or party then contact me: jenna.wilhelmsson@hotmail.com
(All advertising not accepted by me is prohibited! BFF is a 100% advertisement-free blog and I can not guarantee that all the PR-material I recieve will make it onto the blog.
If you or your company want to collaborate with me, please contact me personally at:
jenna.wilhelmsson@hotmail.com)


It is strictly forbidden to use my pictures without permission! All image theft will be notified / charged!