We did it!!

Publicerad 13.05.2017 kl. 10:03

Tänkte ge er en liten lägesuppdatering...

Igår (fredag) hade vi vår sista tent på enheten för Engelska Språket och Litteraturen och på måndag ska jag lämna in de sista uppsatserna. Jag kan inte beskriva hur otroligt det känns att vara såhär nära mållinjen..!

Det har verkligen varit slitigt under de senaste 9 månaderna - det går inte att jämföra med studierna på "Peffan" i Vasa. Man får verkligen slita hårt för sina studiepoäng! Det är förmodligen det bästa jag gjort i hela mitt liv, det har varit otroligt roligt och givande men fruktansvärt tungt.

Jag har mindre än en vecka kvar i Åbo, ska packa ihop mina saker och njuta av de sista dagarna tillsammans med mina roomies. Sen blir det drygt en veckas vila och återhämtning hemma i Vasa innan jag återvänder till min älskade arbetsplats och världens bästa kollegor..!! Det blir alltså en sommar på KICKS i Vasa och sen får vi se vad hösten för med sig för nya utamningar.

Dimissionen är i början av juni och då får jag mina efterlängtade magsterpapper och min dubbel-behörighet. Jag kommer att gråta glädjetårar! 

Ser fram emot att ha lite mer tid för att göra roliga och kreativa sminkningar nu under våren och sommaren också. Vill satsa på mycket färg och att våga lite mer. Det har blivit så mycket vardagssminkngar under det senaste året pga tidsbrist...

BestFaceForward BestFaceForward
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver?

Följ mig och BFF på Instagram!

 

33-årig frilansande makeup-artist, har jobbat inom skönhetsbranschen sedan 2007. Jobbar på KICKS i Vasa, men är för tillfället tjänstledig och studerar till engelskalärare i Åbo. Brinner för skönhet och hälsovård.

På Best Face Forward skriver och tipsar jag om allt ytligt man kan tänka sig: smink, hudvård, hårvård och allt däremellan. Jag älskar budget-fynd såväl som sköna lyxprodukter och försöker att ge er en bra balans mellan både-och. Jag har även ett enormt intresse för friskvård och träning och delar med mig av mina åsikter och erfarenheter kring detta. Interaktion mellan mig och mina läsare är superviktigt för mig så har du frågor, funderingar eller åsikter så tveka inte att göra din röst hörd! Hoppas ni ska trivas här och kom ihåg att det bästa skönhetstipset är att bara våga vara sig själv - med eller utan smink!

Om du vill ha konsultation (ensam eller i grupp) eller behöver sminkning inför fest/bröllop, eller bara annars behöver få tag på mig så kan du kontakta mig via PM på Facebook!
(All typ av reklam utan min tillåtelse är förbjuden! BFF är en 100% reklamfri blogg, dvs annonsering och produktplacering mot ersättning förekommer inte. 
Kontakta mig personligen om ni har frågor kring samarbeten: jenna.wilhelmsson@hotmail.com)

Det är strängt förbjudet att använda mina bilder utan tillåtelse! All bildstöld kommer att anmälas/faktureras!


Follow on Bloglovin

 

A 33-year old, freelancing make up artist who has worked in the beauty industry since 2007. Currently working at Kicks (beauty store)in Vaasa, Finland, studying to become a teacher and is passionate about everything beauty and health related.

In this blog I write about beauty and makeup, I give you thoughts and reviews as well as tutorials. I love budget-bargains as well as lovely luxurious products and try to give you a good balance between the two. I also love excercising and taking care of my body, so health and fitness is a hot topic on this blog.

I really enjoy hearing from my readers and if you'd like to comment on a blogpost you need to sign it by writing out a number in swedish letters. Here are the numbers: 1 = Ett 2 = Två 3 = Tre 4 = Fyra 5 = Fem 6 = Sex 7 = Sju 8 = Åtta 9 = Nio 10 = Tio

I really hope you will enjoy this blog and remember that the best beauty-trick in the world is to smile!
If you want to hire me for a consultation (single och group) or as a makeupartist for a wedding or party then contact me: jenna.wilhelmsson@hotmail.com
(All advertising not accepted by me is prohibited! BFF is a 100% advertisement-free blog and I can not guarantee that all the PR-material I recieve will make it onto the blog.
If you or your company want to collaborate with me, please contact me personally at:
jenna.wilhelmsson@hotmail.com)


It is strictly forbidden to use my pictures without permission! All image theft will be notified / charged!